Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Είμαι ευγνώμων που παίζω στη Liverpool»

Elliott: «Είμαι ευγνώμων που παίζω στη Liverpool»

Τουλάχιστον υποσχόμενο το ντεμπούτο του Harvey Elliott ως βασικού στο Anfield.

Ο Harvey Elliott σε συνέντευξη του στην The Athletic UK τόνισε πως είναι ευγνώμων που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Liverpool, ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στους Reds.

Για την θέση που έχει στο ρόστερ της ομάδας ανέφερε:

“ Το απολαμβάνω περισσότερο από ποτέ. Είμαι αρκετά προνομιούχος για να είμαι σε μια ομάδα όπως η Liverpool και να παίζω με αυτούς τους παίκτες, είναι όλα μια καμπύλη μάθησης και κάτι για το οποίο είμαι απλά ευγνώμων. ”

“ Οι πρώτες δύο προπονήσεις όταν πρωτοήρθα, ήταν κάπως σαν:« Τι; Προπονούμαι με αυτούς;» Απλώς να τους βλέπεις προσωπικά και να τους βλέπεις ζωντανά στην τηλεόραση και μετά να είσαι πραγματικά δίπλα τους. Δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλοι είναι και τι είδους παρουσία φέρνουν. ”

“ Τώρα, απλώς το βλέπω καθώς είναι ο ανταγωνισμός μου. Δεν μπορώ πραγματικά να τους βλέπω ως παίκτες παγκόσμιας κλάσης, παρόλο που είναι, καθώς είμαστε όλοι εκεί για να παλέψουμε για μια θέση: αυτή είναι να είμαστε στην ομάδα. ” Είπε ο Harvey Elliott.

“ Η προπόνηση μαζί τους και η εκμάθησή τους είναι ένα πράγμα, αλλά νομίζω ότι είναι άλλο να τους προκαλείς για μια θέση στην ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να παίξω περισσότερο στο μέλλον. ”

Εντυπωσιάζει με την Liverpool ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com